- Tämä tapahtuma on mennyt.
Luonnontuotteiden (metsämarjat, sienet ja villiyrtit) uusia mahdollisuuksia elintarvikealalla
6.9.2023 klo 12:30 - 16:00
Tervetuloa seminaariin kuulemaan ajankohtaista tietoa metsämarjojen, sienten ja villiyrttien hyödyntämisestä elintarvikealalla. Ohjelmassa esitykset luonnontuotealan toimintaohjelmasta sekä uudesta menetelmästä, esim. marjojen makujen uuttamiseen. Lisäksi mielenkiintoiset yritysten puheenvuorot luonnontuotteiden käytöstä, verkostoitumista ja keskustelua. Katso alla oleva ohjelma ja ilmoittaudu linkistä
Ilmoittautuminen viimeistään 29.8.2023: https://www.lyyti.in/Luonnontuotteiden_uusia_mahdollisuuksia_elintarvikealalla_3059
Kohderyhmä: elintarvikealan yritykset, hanketoimijat, tutkijat, opettajat ja opiskelijat, ravintolat, ruokapalvelut, luonnontuotteiden kerääjät
Paikka: Lahden yliopistokampus, Niemenkatu 73, 15140 Lahti, Aalto-auditorio
Ohjelma:
12.30 -13.00 Luonnontuotealan toimintaohjelma ja alan hanketoiminta, projektipäällikkö Juha Rutanen, Helsingin yliopisto, Ruralia-instituutti, Seinäjoki
13.00-13.20 Uusi menetelmä uniikkien makujen kehittämiseen, Business Champion Ilkka Pajari, ULMARA-hanke, LAB/LUT/Business Finland
13.20-13.30 kysymyksiä ja keskustelua
13.30-13.45 Luonnontuotteiden käyttö yrityksessäni, yrittäjä Virpi Petäjämäki, Virpin keittiö Oy
13.45-14.00 Luonnontuotteiden käyttö ravintolassa, keittiöpäällikkö Niko Nyman, Ravintola Taivaanranta
14.00-14.30 kahvitauko, verkostoituminen
14.30-15.45 työpajatyöskentely
15.45-16.00 loppuyhteenveto
Lisätietoja: Ulla Hoppu, ulla.hoppu@helsinki.fi, puh. 050 340 3452
Järjestämme syksyn 2023 aikana vielä kaksi muuta seminaaria: 10.10. aiheena kotimaiset kasviproteiinit ja 1.11. viljat, näiden tilaisuuksien tarkempi ohjelma julkaistaan myöhemmin.
Tilaisuuden järjestävät Helsingin yliopisto ja Lahden Yliopistokampus
Seminaari on osa Innovaatiolaboratorio kestävälle ja terveelliselle ruualle -hanketta, jota rahoittaa Päijät-Hämeen liitto AKKE-rahoituksen kautta.