- Tämä tapahtuma on mennyt.
Kehittyvä ja vastuullinen Päijät-Hämeen viljasektori
1.11.2023 klo 12:30 - 16:00
Tervetuloa kuulemaan ajankohtaista tutkimustietoa viljatutkimuksesta ja luontojalanjäljen laskennasta. Lisäksi luvassa paikallisten yrittäjien mielenkiintoiset puheenvuorot tuotekehityksestä ja hyperlokalisaatiosta. Tämän Helsingin yliopiston ja Lahden Yliopistokampuksen järjestämän seminaarin kohderyhmänä ovat kaikki vilja-alan yritysten edustajat (mm. mylly-, leipomo- ja panimotoimijat), ja näiden lisäksi viljelijät, ravintolat, elintarvikealan opiskelijat, opettajat ja tutkijat sekä hanketoimijat.
Ilmoittautuminen
Ilmoittaudu tästä linkistä viimeistään 25.10.2023: https://www.lyyti.in/Kehittyva_ja_vastuullinen_PaijatHameen_viljasektori_8369
Ohjelma
12.30–13.00 Viikin kuulumiset ja viljan fermentaation uudet tuulet
viljateknologian professori Kati Katina, Helsingin yliopisto
13.00–13.15 Kanavan Panimon tuotekehitys ja tuotteistaminen
yrittäjä Jan Karlstedt, Kanavan Panimo
13.15–13.45 Biodiversiteettijalanjäljen laskenta
apulaisprofessori Ville Uusitalo, LUT-yliopisto
13.45–14.00 Hyperlokalisaatio kestävän kehityksen keihäänkärkenä
yrittäjä Teppo Ylä-Hemmilä, Viipurilainen Kotileipomo
14.00–14.30 Kahvitauko ja verkostoituminen
14.30–15.45 Työpajatyöskentely
15.45–16.00 Loppuyhteenveto
Lisätietoa
Ulla Hoppu,
tutkimuskoordinaattori, Helsingin yliopiston maatalous-metsätieteellinen tiedekunta
+358 50 340 3452
Seminaari on osa Innovaatiolaboratorio kestävälle ja terveelliselle ruoalle -hanketta, jota rahoittaa Päijät-Hämeen liitto AKKE-rahoituksen kautta.